B.S.B. Te da la Bienvenida Sin Barreras

Hola amig@ de la vida: Te invito a leer este blog y a participar en él, POR SUPUESTO.
En él encontrarás valiosa información con la que te darás cuenta de que tod@s, tod@s, tod@s podemos disfrutar de la SENSACIÓN DE INGRAVIDEZ que nos proporciona el hecho de RESPIRAR DEBAJO DEL AGUA a través de un equipo autónomo, independientemente de nuestras capacidades físicas, intelectuales, sensoriales, psíquicas, emocionales o psicológicas ... NOSOTROS NOS ADAPTAMOS A TÍ ... Y Además ... Descubrirás que La Tierra es, en realidad … EL OCÉANO ...

Bucea Sin Barreras / Piensa Sin Barreras / Vive Sin Barreras SÓLO EXISTEN LAS BARRERAS DE CORAL ...

domingo, 28 de noviembre de 2010

V JORNADA DE SUBMARINISME ADAPTAT 2010: AMB LA MARATÓ !!!

Com cada any, l'Albert Font, director d'Àrea Adaptada, ha convocat a un grup de instructors de submarinisme adaptat voluntaris, al director de l'Institut d'Estudis Mèdics, en Agustí Ruiz, i per suposat, a una veintena de persones amb discapacitats que volien probar aixó del submarinisme. Tots els anys ens em trobat am persones amb discapacitats físiques, però enguany, hem tingut dos nois amb discapacitats intel.lectuals, a un del quals hem batejat l'Eulàlia ( una canya de tía bussejadora ) i jo. Àlex es el seu nom i treballa al CET Les Corts, fent uns penjols molt macos, dels quals, val a dir, tant l'Eulàlia com jo hem rebut un cadascuna en agraiment al treball que vam fer per que en Àlex gauidís del meravellós esport del submarinisme.
LES GRÀCIES LI DONEM NOSALTRES AMB ELL PER DEIXAR-NOS GAUDIR DEL QUE ENS AGRADA FER: ENSENYAR A BUSSEJAR A UN NOI QUE TÉ MOLTES GANES DE FER COSES, DE VIURE LA VIDA.
I evidentment, com sempre, li dono les gràcies a en Albert per deixar-me participar un any més.
Una dada important d'aquesta jornada es que els diplomes els va entregar na Inma Pedemonte, periodista esportiva des-de els començaments de TV-3, cadena que com cada any fa la Marató per les dates de Nadal, i am la qual Àrea Adaptada participa amb una donació de 500 €.

No hay comentarios: